Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Recepten Nagerechten Chocolademousse

Chocolademousse

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Chocolademousse uit de winkel? No way, zit altijd gelatine in. En zelf gemaakt is natuurlijk veel lekkerder.

Ingredienten

Bereidingswijze

Eieren splitsen. Eiwitten stijfkloppen met 75 gram suiker. Slagroom kloppen.

Chocolade au bain marie smelten en daarna licht af laten koelen. Eidooiers met 25 gram suiker au bien marie losroeren. Eidooiers door de chocolade roeren.

Eiwitten in delen door de chocolade mengen met een garde. Slagroom door het mengsel scheppen.

Chocolademousse enkele uren in de koelkast op laten stijven.

Alternatieven

Gebruik bij voorkeur poedersuiker en pure chocolade.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.