Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Recepten Barbeque Aubergine met blauwe kaas

Aubergine met blauwe kaas

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Aubergines doen het heel goed op een barbeque. En gevuld of opgerold zijn ze extra lekker.

Ingredienten

Bereidingswijze

Snij 4 plakken van een halve centimeter in de lengte uit het midden van de aubergine. Bestrooi ze met zout en droog ze een half uur in een oven op 100 graden.

Snij 8 dunne plakken van de Danish Blue (of andere blauwe kaas).

Leg 2 plakken blauwe kaas op 1 plak aubergine en rol de aubergine op. Steek een cocktailprikkertje door de aubergine om het rolletje vast te zetten.

Kwast de aubergine in met olijfolie en leg het rolletje op een hete barbeque. Draai het rolletje af en toe, waarbij de nieuwe onderkant steeds met olijfolie ingekwast moet worden. Het rolletje is klaar als de kaas begint te smelten en alle kanten goudbruin zijn.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.