Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Recepten Mediterrane keuken Italiaanse kikkererwtensoep

Italiaanse kikkererwtensoep

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Ingredienten

Bereidingswijze

Bleekselderij in plakjes snijden. Wortels in halve plakjes snijden. Ui snipperen. Olijfolie verhitten in een soeppan en bleekselderij, wortel en ui 4 minuten zachtjes bakken.

Knoflook fijnhakken, toevoegen en 2 minuten meebakken.

Kikkererwten uit laten lekken en samen met tomatemblokjes, zout, peper, chilivlokken en oregano toevoegen. Water toevoegen tot geheel soepdikte krijgt en 10 minuten zachtjes koken.

Pasta toevoegen en deze in de soep net gaar koken.

Pasta verdelen over 6 kommen en elke kom bestrooien met 1 el gistvlokken.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.