Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Recepten Mediterrane keuken Lasagna di Lombardia

Lasagna di Lombardia

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Dit is een zeer machtige lasagna.

Ingredienten

Bereidingswijze

Gorgonzola op laag vuur in slagroom laten smelten.

Oesterzwammen in reepjes snijden. Olie verwarmen en oesterzwammen hierin even bakken. Spinazie toevoegen en meebakken tot het slinkt. Bestrooien met zout en peper.

Dun laagje saus over de bodem van een ovenschaal verdelen. Afdekken met lasagnabladen. Helft van de oesterzwammen erover verdelen. Beetje saus erover verdelen en weer afdekken met lasagnabladen. Rest van de oesterzwammen erover verdelen en daarover weer een beetje saus schenken. Afdekken met lasagnabladen en de rest van de saus erover schenken. Mozzarella kleinsnijden en over de lasagna verdelen.

Oven voorverwarmen op 200 graden en de lasagna een half uur bakken. Uit de oven halen en voor het opdienen een minuut of 10 af laten koelen.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Laatste blog


Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.