Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Recepten Eenpansgerechten In wijn gekookte paddenstoelen

In wijn gekookte paddenstoelen

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Ik heb dit recept klaargemaakt als onderdeel van een Griekse maaltijd en daarbij kastanjechampignons in kwarten en oesterzwammen in repen gebruikt. Andere paddenstoelen zijn natuurlijk ook mogelijk.

Ingredienten

Bereidingswijze

Olijfolie, wijn en tomatenpuree aan de kook brengen en enkele minuten zachtjes koken.

Paddenstoelen in stukken snijden en de ui grof snipperen. Beide met de dille, oregano en tijm toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. De paddenstoelen 30 minuten zachtjes koken en af en toe omscheppen.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.