Ingredienten
- 1 blok tahoe
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 rode pepers
- 3 el soja- of zonnebloemolie
- 1 tl gemberpoeder
- 1 tl laos
- 1 laurierblad
- 3 el ketjap
- 2 el pindakaas
- 2 el gebakken uitjes
Bereidingswijze
Snij de tahoe in dobbelsteentjes. Ui pellen en fijn snipperen. Knoflook pellen. Pepers fijn snipperen.
Verwarm de olie in een wokpan. Voeg de ui, pepers, gemberpoeder en laos en het laurierblad toe, pers de knoflook er boven uit en fruit dit een minuut of 3. Voeg de tahoe toe en roerbak de tahoe een minuut of 5.
Voeg de ketjap en pindakaas toe en meng dit goed. Bak de tahoe nog 5 minuten, onder regelmatig roeren, op een laag vuur.
Bestrooi de tahoe voor opdienen met gebakken uitjes.