Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Recepten Aziatisch Curry van aubergine en zoete aardappel

Curry van aubergine en zoete aardappel

E-mail Print PDF
User Rating: / 2
PoorBest 

Ingredienten

Bereiding

Schil de zoete aardappel en snij deze in blokjes. Snij de aubergines in blokjes.

Snipper de ui en de knoflook fijn. Verhit de olie in een grote wok en fruit de ui en knoflook enkele minuten tot ze zacht zijn en gaan kleuren. Roerbak de currypasta een minuut mee. Voeg de aubergine en zoete aardappel toe en roerbak de groenten 2 minuten, zodat ze bedekt zijn met kruiden. Voeg de overige ingredienten toe en breng het aan de kook.

Laat alles 20 minuten koken. Af en toe omscheppen. Limoenblaadjes voor opdienen verwijderen.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Laatste blog


Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.