Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Recepten Aziatisch Tofu Tikka Masala

Tofu Tikka Masala

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Dit is een recept met 2 mogelijkheden: de saus inkoken en veel saus overhouden. Ik heb de saus ingekookt, maar de andere eters hadden liever meer saus gehad. Die optie bewaren we dus tot de volgende keer.

Ingredienten

Bereidingswijze

Tahoe in dobbelsteentjes snijden en uit laten lekken.

Olie verhitten in een wok en de dobbelsteentjes ongeveer 10 minuten bakken tot ze rondom redelijk gekleurd zijn. Tahoe uit de wok halen, maar de olie erin laten.

Ui snipperen, knoflook fijnhakken en peper in dunne ringetjes snijden. Ui, knoflook, peper, masala, komijn, paprikapoeder, gemberpoeder en zout in de olie bakken tot de ui glazig is. Tomatenpuree toevoegen en enkele minuten meebakken. Tomatenblokjes en sojaroom toevoegen en aan de kook brengen. Saus 15 minuten zachtjes koken. Af en toe roeren.

Tahoe in de saus doen en 5 minuten doorwarmen, of langer door laten koken en de saus in laten koken. Korianderblad erdoor roeren en opdienen.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.