Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Recepten Aziatisch Boontjes in pindasaus

Boontjes in pindasaus

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Weer eens een andere manier om boontjes klaar te maken. Lekker bij een Indische maaltijd.

Ingredienten

Bereidingswijze

Boontjes schoonmaken en in stukjes breken. Ui pellen en fijn snipperen. Knoflook pellen.

Olie verwarmen in een wokpan. Ui toevoegen en een minuutje roerbakken. Knoflook erboven uitpersen en kruiden en sambal toevoegen. Nog 2 minuten roerbakken.

Boontjes toevoegen en even meebakken. Pindakaas en water toevoegen en het geheel aan de kook brengen. Boontjes op laag vuur 20 minuten in de pindasaus koken. Af en toe omscheppen.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.