Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Recepten Aziatisch Boemboe Bali Bruine Bonen

Boemboe Bali Bruine Bonen

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Makkelijk bijgerecht bij een Indonesische maaltijd.

Ingredienten

Bereidingswijze

Pel de ui en snipper deze fijn. Pel de knoflook.

Verhit de olie in een wokpan. Roerbak de ui een minuutje. Pers de knoflook erboven uit en voeg de laurier, sereh, laos, gember, sambal en suiker toe. Fruit dit tot de uien glazig zijn. Voeg de ketjap, azijn en tomatenpuree toe. Bak dit nog een minuutje.

Voeg de bruine bonen, inclusief het vocht toe. Breng het geheel aan de kook en laat het een kwartiertje op laag vuur doorwarmen. Haal voor het opdienen de laurier eruit.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Laatste blog


Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.