Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Recepten Sauzen Pindasaus voor Gado gado

Pindasaus voor Gado gado

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Vanwege de populariteit van pindasaus op deze website, heb ik besloten om nog een tweede recept voor pindasaus te plaatsen. Deze saus is dunner als de gewone pindasaus en wordt met kokosmelk gemaakt in plaats van water. De saus is uitermate geschikt voor over de Gado gado, maar er zijn natuurlijk tal van andere mogelijkheden om deze saus te gebruiken.

Ingredienten

Bereidingswijze

Ui, knoflook en rode peper fijnhakken en mengen. Olie verhitten en het mengsel hierin 4 minuten fruiten. Sambal, suiker en citroensap toevoegen en kort koken. Pindakaas toevoegen en mengen. Kokenmelk toevoegen en pindakaas hierin al roerend en zachtjes kokend oplossen. De saus moet niet te dik worden en kan eventueel met extra kokosmelk of water iets verdund worden.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Laatste blog


Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.