Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Uiensoep

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Heerlijk als voorgerecht of bij de lunch.

Ingredienten

  • 4 uien
  • 4 tenen knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 1 el peper
  • 1 liter water
  • 2 groentenbouillonblokjes

Bereidingswijze

Uien pellen en in halve ringen snijden. Knoflook pellen.

In een grote pan olie verwarmen. Ui toevoegen en roerend licht laten kleuren. Knoflook erboven uitpersen, peper toevoegen en kort meebakken.

Water (kokend) en bouillonblokjes toevoegen. Soep aan de kook brengen en op laag vuur een kwartiertje laten doorwarmen.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.