Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Recepten Soep Hongaarse bonensoep

Hongaarse bonensoep

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Stevige soep, die met een broodje als volwaardige maaltijd kan dienen.

Ingredienten

Bereidingswijze

Ui pellen en grof snipperen. Knoflook pellen en fijnhakken. Paprika van zaadlijsten ontdoen en grof in blokjes snijden. Aardappels schillen en in stukken snijden. Bonen uit laten lekken en het vocht aanvullen tot een ruime liter.

In een grote pan olie verhitten en ui, paprika en knoflook en peper en zout naar smaak fruiten tot de ui glazig wordt. Paprikapoeder en cayennepeper toevoegen. Tomatenpuree toevoegen en even meebakken. Vocht van de bonen, bouillonblokjes, bonen en aardappelen toevoegen. Geheel aan de kook brengen en zachtjes een half uur laten koken.

Vlak voor opdienen de tijm door de soep roeren.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.