Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Recepten Salade Pastasalade met artisjokken

Pastasalade met artisjokken

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Ingredienten

Bereidingswijze

Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Afgieten en spoelen met koud water. Pasta goed uit laten lekken.

Olie, uitgeperste knoflook en balsamico mengen. Pasta terugdoen in de pan en mengsel erdoor mengen. Pasta af laten koelen.

Artisjokharten uit laten lekken en in kwarten snijden. Zongedroogde tomaten uit laten lekken en in reepjes snijden. Kappertjes uit laten lekken. Olijven uit laten lekken en grof hakken. Paprika  in kleine blokjes snijden. Pijnboompitten roosteren in een droge koekenpan. Alles door de afkoelende pasta mengen.

Als de pasta afgekoeld is de basilicum erboven verknippen en erdoor mengen.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.