Ingredienten
- 500 gr fusilli tricolore
- 1 dl olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 el balsamico
- 1 bl artisjokharten
- 100 gr zongedroogde tomaten in olie
- 2 el kappertjes
- 125 gr zwarte olijven
- 1 rode paprika
- 50 gr pijnboompitten
- bosje basilicum
Bereidingswijze
Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Afgieten en spoelen met koud water. Pasta goed uit laten lekken.
Olie, uitgeperste knoflook en balsamico mengen. Pasta terugdoen in de pan en mengsel erdoor mengen. Pasta af laten koelen.
Artisjokharten uit laten lekken en in kwarten snijden. Zongedroogde tomaten uit laten lekken en in reepjes snijden. Kappertjes uit laten lekken. Olijven uit laten lekken en grof hakken. Paprika in kleine blokjes snijden. Pijnboompitten roosteren in een droge koekenpan. Alles door de afkoelende pasta mengen.
Als de pasta afgekoeld is de basilicum erboven verknippen en erdoor mengen.