Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Eiersalade

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Eiersalade in de winkel is altijd "met bieslook". Alsof je er niets leukers van kan maken. Deze salade kan het beste 1 of 2 dagen vooraf gemaakt worden en (in een afgesloten bak) in de koelkast bewaard worden.

Ingredienten

Bereidingswijze

Eieren in 8 minuten hard koken. Laten schrikken, pellen en in koud water verder af laten koelen.

Groenten Macedoine in een vergiet goed uit laten lekken. Ui pellen en fijnsnijden. Knoflook pellen.

Mayonaise en ui in een kom doen. Knoflook erboven uitpersen. Groenten Macedoine erdoor roeren.

Eieren in reepjes snijden (2 keer snijden met een eiersnijder) en door de massa roeren.

Voor het opdienen bestrooien met paprikapoeder.

 

Keukenrecepten
Jaan.be - De Vlaamse zoekmachine

Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.