Een lekkere zoete cake. Ook warm erg lekker, maar dan zeer machtig.
Ingredienten
- 250 gr zelfrijzend bakmeel
- 250 gr rietsuiker
- 1 tl gemberpoeder
- 1 tl gemalen kruidnagel
- 1 tl nootmuskaat
- 1 tl kaneel
- 225 ml melk
- 200 gr tutti frutti
- 75 gr gemengde noten
- 20 gr boter
- 25 gr amandelschaafsel
Bereidingswijze
Zelfrijzend bakmeel, rietsuiker, gemberpoeder, gemalen kruidnagel, nootmuskaat en kaneel in een beslagkom mengen.
Melk toevoegen en tot een beslag mengen.
Tutti frutti kleinsnijden en noten grof hakken. Tutti frutti en noten door het beslag roeren.
Oven voorverwarmen op 175 graden Celsius. Cakevorm invetten en bestrooien met amandelschaafsel. Het beslag in de vorm scheppen. Cake 45 minuten in de oven bakken.