Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Eet smakelijk Blog Op weg naar Oud en Nieuw 2017

Op weg naar Oud en Nieuw 2017

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Het duurde ruim 3,5 uur, maar ze zijn er weer. Met dank aan coquinaria.nl en allrecipes.nl voor de recepten. Met het dubbele recept voor oliebollen heb ik 3 Boerenbonte slaschalen vol gebakken. Met het dubbele recept voor appelbeignets heb ik 6 appels, 4 bananen en 5 mandarijnen kunnen bakken.

Morgen komen daar nog de salades bij. Ik ga de tahoesalade of de eiersalade maken en een vegetarisch huzarensalade, waarvan ik het recept nog moet bedenken. Misschien maak ik ook de kikkererwtensalade. Op die manier is er af en toe een hartig bordje tussen alle zoetigheid mogelijk. Gewoon een paar schepjes van elke salade en wat stokbrood erbij.

Eten doen we traditioneel niet op Oudejaarsavond, althans niet een iedereen aan tafel. Iedereen pakt wat hij of zij lekker vindt, als diegene trek krijgt. Daar ga ik wel een beetje verandering in aanbrengen, want ik ga een veldslasoep maken. Ook hiervan is het recept nog niet helemaal vastgesteld.

 

koken & tafelen algemeen


Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.