Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Eet smakelijk Blog Rijstnoedels met paddestoelen, groenten en tempeh

Rijstnoedels met paddestoelen, groenten en tempeh

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Vegan challenge dag 24. Vandaag een variant van pad thai. Ik heb wat gemarineerde tempeh gebakken, evenals 2 eryngii (koningsoesterzwammen) in plakjes en een bakje shimeji. Daarna liet ik gefrituurde tahoe met een mengsel van zeewiersaus en sojasaus aanbranden. De tahoe heb ik dus gekiept en ik ben verder gegaan met sereh, knoflook, rode peper en gember kort bakken in olie. Een tomaat erbij en daarna sugar snaps en een scheut van dat zeewier/sojasaus-mengsel om alles een paar minuten te koken. Gekookte rijstnoedels erbij en alles even doorbakken. Paddestoelen erbij evenals de tempeh en alles omscheppen. Hand taugé erin, even omscheppen en vuur uit. Korianderblad en pinda's erover en klaar. Ook zonder de tahoe best te doen.

noedels paddestoelen tempeh en groenten

 

koken & tafelen algemeen


Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.