Vegatop

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Eet smakelijk Blog Andijviestamppot met restje

Andijviestamppot met restje

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Vegan challenge dag 18. Er zijn dagen, die je eigenlijk over zou willen slaan. Dit was zo'n dag. Vanochtend laat op, maar met een gelukje op tijd op kantoor. Toen hield het geluk op. Ik kreeg een berichtje dat de koelkast RIP is. Uiteindelijk is die toch nog gereanimeerd, maar het gooide de planning behoorlijk in de war. Opeens kwam er andijviestamppot op het menu en daar wilde ik pulled paddestoel van Van Boven bij maken. Door een enorme vertraging op weg naar huis, kon ik pas kwart voor 9 gaan koken. Ik besloot dat de oesterzwammen lekker in de koelkast mochten blijven en heb het restje van gisteren in een pan gegooid. Lepel bloem erbij, water erbij en verwarmen tot alles warm is en het water door de bloem gebonden. Nog wat smaak toegevoegd (sojasaus, peper en pikante en gerookte paprikapoeder) en ik kon eten.

Andijviestamppot met een restje

 

koken & tafelen algemeen


Op deze site worden vast cookies gebruikt. Er is geen accepteer-knop. Gebruik van de site betekent dat je de cookies accepteert.